One Inner-G levert dienstverlening op uw bedrijf voor stoelmassage en shiatsu massage. Uw medewerkers raken ontstresst op een bijzonder prettige manier. Massage brengt lichaamsbewustwording op de werkplek. De medewerker leert signalen van het lichaam eerder te herkennen en daarop te anticiperen. Dat verlaagt het ziekteverzuim. Stoelmassage bevordert gezondheid en welzijn. Het werkt direct ontspannend en vitaliserend. Dat verhoogt de output.

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage en Shiatsu massage voor medewerkers van organisaties

Stoelmassage is een traditionele Japanse drukpuntmassage van 15 minuten, welke gegeven wordt over de kleren heen en zodoende laagdrempelig is. Door het werken met acupuntuurpunten en massagetechnieken over de spieren en de energiebanen van het hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen wordt de bloedsomloop sterk geactiveerd en de spierspanning wordt doorbroken. Deze massage stimuleert de bloedsomloop, lymfe, spier- en zenuwstelsel en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Opname van voedingsstoffen en zuurstof wordt verbeterd. De energie stroomt weer beter. Door de daling van de bloeddruk voelt men zich meer ontspannen. Men ervaart direct meer energie, alertheid en concentratie.

Het zelfgenezend vermogen/homeostase van het lichaam wordt geactiveerd door betere doorstroming van bloedsomloop, lymfe en energiebanen. Daar ligt de verandering. Het lichaam herstelt zichzelf in zijn natuurlijke lichamelijke en geestelijke balans.

Het lichaamsbewustzijn neemt toe door de verbinding van de linker- en rechter hersenhelft, waardoor zelfregulering  mogelijk wordt gemaakt. Door de ontwikkeling van meer  lichaamsbewustzijn en het herkennen van lichaamssignalen is de werknemer beter in staat verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen gezondheid en daarmee de levenskwaliteit te verbeteren.

De behandeling op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel duurt 15 of 20 minuten. De massage wordt door de kleren heen gegeven en is daardoor laagdrempelig. Een eerste behandeling heeft al een ontspannende en vitaliserende werking die langere tijd aanhoudt.

Alles wat ik nodig heb in uw bedrijf is een rustige ruimte van 9 m2 met daglicht.

Join Now to have your website built FREE to market your business

 
Visit MyTAN