One Inner-G levert dienstverlening op uw bedrijf voor stoelmassage en shiatsu massage. Uw medewerkers raken ontstresst op een bijzonder prettige manier. Massage brengt lichaamsbewustwording op de werkplek. De medewerker leert signalen van het lichaam eerder te herkennen en daarop te anticiperen. Dat verlaagt het ziekteverzuim. Stoelmassage bevordert gezondheid en welzijn. Het werkt direct ontspannend en vitaliserend. Dat verhoogt de output.

Shiatsu massage

Stoelmassage en Shiatsu massage voor medewerkers van organisaties

Shiatsu is een uit Japan afkomstige therapie die bedoeld is om de energiestroom in het lichaam te verbeteren. Het is een manuele behandelwijze (acupressuur) die lichaam en geest in evenwicht brengt. Lichamelijke functies en interne organen herstellen zich door de herkregen balans/homeostase.

De kracht van shiatsu ligt daarom in de preventie.

Shiatsu kan ingezet worden voor allerlei klachten van lichamelijke en psychische aard en voor het verbeteren van de algemene gezondheid en welzijn

Lekker in je vel zitten is iets wat in een drukke werkomgeving goed van pas komt.

Effect shiatsu massage

Een shiatsu massage wordt uitgevoerd op een Japanse matras, de futon.
Wellicht voor u ondenkbaar op de werkplek, maar het vindt steeds meer zijn toepassing in bedrijven. De massage is intensiever dan stoelmassage daar de massage op de futon het gehele lichaam behandeld.
Een korte maar krachtige totaalbehandeling met een groot therapeutisch effect.

Op de werkvloer

De behandelingen duren naar keuze 25 of 30 minuten en worden door de kleren heen gegeven. Ook deze massage is hierdoor laagdrempelig.
 

Join Now to have your website built FREE to market your business

 
Visit MyTAN