One Inner-G levert dienstverlening op uw bedrijf voor stoelmassage en shiatsu massage. Uw medewerkers raken ontstresst op een bijzonder prettige manier. Massage brengt lichaamsbewustwording op de werkplek. De medewerker leert signalen van het lichaam eerder te herkennen en daarop te anticiperen. Dat verlaagt het ziekteverzuim. Stoelmassage bevordert gezondheid en welzijn. Het werkt direct ontspannend en vitaliserend. Dat verhoogt de output.

Bedrijfsmassage

Stoelmassage en Shiatsu massage voor medewerkers van organisaties

Vrijblijvende kennismaking

One Inner-G shiatsu- en stoelmassage Arnhem komt graag vrijblijvend naar uw locatie voor een gratis demonstratie stoelmassage. U kunt hiervoor online het contactformulier invullen of telefonisch met mij contact opnemen. Daarnaast kan besproken worden hoe inzetten van stoelmassages of shiatsumassage kan passen in uw organisatie. Bijvoorbeeld maandelijks als proactief preventiebeleid of in piek/dal periodes.

 

Eénmalig

Bij One Inner-G kan een stoelmassage ook éénmalig worden ingezet. Dit kan bij het geven van een vitaliteitsdag, secretaressedag, tijdens een kickoff, bedrijfsuitje, evenement of beurs. U kunt het contactformulier gebruiken om eventueel een offerte aan te vragen.

 

Pilot

Om uw bedrijf kennis te laten maken met bedrijfsmassage kan (een deel van) uw personeel gedurende twee maanden gemasseerd worden. Aan het einde van de pilot bespreken we aan de hand van een evaluatierapport de bevindingen. U kunt dan bepalen of One Inner-G van toegevoegde waarde is binnen uw organisatie. Als de pilot omgezet wordt in een overeenkomst voor langere duur zal deze periode in uw voordeel verrekend worden.

 

Langere Looptijd

Wilt u bedrijfsmassage in uw bedrijf voor langere periode inzetten dan bespreken wij in overleg met u de looptijd, de frequentie en het aantal deelnemers. Op basis van deze gegevens maakt One Inner-G graag een offerte op maat voor u.

 

Op de werkvloer

De medewerkers hebben de keuze uit stoelmassage en shiatsu masssage. Wij kunnen hierin adviseren naar gelang hun klachtenpatroon.

 

Join Now to have your website built FREE to market your business

 
Visit MyTAN